Meie lugu

Kui maitseme uusi asju, teeme tootest näiteks kolmanda või neljanda versiooni, siis see, kui mul hakkab justkui pea ringi käima, näitab, et asi on õige!

- Imre Kose

Paljudele lähedaseks saanud Vertigo Gourmet looming kannab alates 2012 oktoobrist Gourmet Club'i nime, säilitades teile harjumuspärase kõrge kvaliteedi ja armsaks saanud sortimendi.

Kuna toodete arendus ja innovatsioon on meile oluline, siis tegeleme sellega praktiliselt iga päev. Lisaks meie oma kolleegidele on meil mitmeid sõpru, kes on aidanud Gourmet Club-i tooteid arendada just sellisteks nagu need on. Üks nendest on meie väga hea teadustöö partner Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, kelle abil oleme varsti üllatamas teid paari väga toreda tootesarjaga, millest üks mahub koondnimetuse alla "Projekt EU49662 Kreemjuustu väljatöötamine". Perioodil 04.12.2015 kuni 30.05.2016. töötasime välja uudse tekstuuri ja maitsega kreemjuustu, mille teadustöid ja katseid rahastas Euroopa Liidu Euroopa Regionaalarengu Fond 19 286,40 EUR-iga.



Aitäh ka kõigile teile, kes te olete meile andnud praktilist ja innustavat tagasisidet, loomaks just selliseid tooteid, millega meil on õnnestunud paljusid inimesi rõõmustada.

Teiepoolne tagasiside on meile väga oluline ning koos ühiste mõtete ja inspireerivate ideedega ongi tänaseks armastatud tootevalik sündinud, luues uusi elamusi nii teie argipäeva, kui väärtustamaks eriliste hõrgutistega pidupäevi ja olulisi sündmusi.

Suurepäraseks näiteks on Gourmet Club´i populaarseim toode Caesari kaste, millest kogu gurmeelugu alguse sai. Caesari kastmesse on koondunud meie põhiväärtused ja loogika, millest lähtume ka uusi hõrgutisi luues. On hea meel tõdeda, et Gourmet Clubi armastatuim ja 2012. aastal Eesti Parimaks kastmeks tunnustatud toode on jätkuvalt meie sõpradele inspiratsiooniallikaks.

Meie jaoks on oluline luua ka edaspidi tooteid, mis maitsevad nagu ise tehtud. Kasutame võimalikult värskeid ja naturaalseid komponente eesmärgiga pakkuda ainulaadseid ja uusi maitsenaudinguid. Hea meelega toome teieni puhtast ja eelistatavalt kohalikust toorainest hõrgumad hooajalised palad. Igal aastaajal esitleme just seda unikaalset ja rikkalikku maitsete buketti, mis on saanud innustust hetke parimatest kodumaistest metsa- ning aiasaadustest. Lisame vaid pisut aastatega lihvitud kogemusi ja rohkelt südamesoojust, et teie maitsemeeli positiivselt üllatada.

Meie missiooniks on jätkuvalt pakkuda kvaliteetset alternatiivi püsiväärtusi hindavale inimesele. Tänapäeva kiiresti muutuvas maailmas, mis on selgelt mõjutatud masstoodangust,

loome isikupäraseid tooteid, millel on justkui käejälg juures.

Tänaseks koosneb meie tootevalik sajakonnast hõrgutisest. Meie sortimendist leiab nii erinevaid kastmeid, šokolaadikreeme, populaarseid torte ja kooke meie magusameistritelt, samuti värskeid salateid, mõnusaid quiche kui ka saaremaiselt mõnusad käsitööleivad.

Soovist pakkuda üha uusi maitsenaudinguid, oleme alates 2012. aasta oktoobrist Prantsuse kvaliteetšokolaadi-brändi Valrhona jaemüügi-esindajaks Eestis. Valrhona maiused on erilise maitse ja puhta šokolaadi meisterliku kombineerimise tõttu maailmas suurt tunnustust leidnud. Meie valikus on Valrhona ahvatlevaid käsitöö-kompvekke ja erinevaid suurepäraselt kingitusteks sobivaid šokolaadiassortiisid.


Soovime olla sulle heaks nõuandjaks ja kaaslaseks sinu gourmet-avastusretkel,


Tere tulemast uute maitsete maailma!

 

Perioodil 1.03.-30.09.2011. aitas OÜ-l Vertigo Gourmet

turundustegevusi ellu viia ja käesolevat kodulehekülge luua

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse

alustava ettevõtja stardi- ja kasvutoetuse programm.

Projekti kaasrahastas Euroopa Sotsiaalfond.