Tagasi

Kookosküpsiste küpsetus-segu

Õhulised kookosküpsised muudab eriliselt nauditavaks nende krõbe kuldpruun koorik ja mahlakas kohev sisu.
 
KUIDAS VALMISTADA:

Sega kausis komponendid kokku ühtlaseks massiks ja lase paisuda 30 minutit. Tõsta pritskotti ja pritsi pärgamendiga kaetud ahjuplaadile meelepärase suurusega küpsised. Küpseta eelkuumutatud ahjus +170 °C juures, väiksemaid küpsiseid u. 20 min. ja suuremaid u. 30 min. kuni tulemus on kuldpruun.

 
Oma iseloomult kookosmakroonide sarnane maius saab lisavunki, kui valmis jahtunud küpsetised glasuurida meelepärase šokolaadiga.
Nii püsib küpsistel ka kauem nauditav tekstuur.
 
Samuti võib valmistada küpsiseid meelepärase kuju ja suurusega, arvestades küpsemisajaks vastavalt 20 ja 30 min, kuni tulemus on pealt kuldpruun.
 
Suurepärase ja põneva versiooni koduse kohupiima- või küpsetatud toorjuustukoogist saad, kui katad enne ahjupanekut
koogi pealt õhukese kihina kookosküpsise taignaga ja küpsetad tavapäraselt, kuni pealispind on ahvatlevalt krõbe ja kuldpruun.
 
Isevalmistatud kookosküpsised on samuti toredaks koduse gurmee-kingituseks küllaminekul.
 
Lihtne valmistada ja mõnus nautida!