Gourmet Club'i valikus värsked dessertkastmed!

May 6, 2015, 6:39 p.m.

Meil on hea meel teatada, et Gourmet Club'i valikusse on lisandunud meie magusameistrite poolt loodud värsked premium-klassi dessertkastmed. Teie kodustele küpsetistele lisab maitsenüansse siidine naturaalse bourbon-vanilliga kaste ja dekadentlikult karameljas dessertkaste. 

Saadaval meie esinduspoes, Stockmannis, Kaubamaja Toidumaailmas ja suuremates Selverites.

SOOVITAME:

Värske vanilli- ja karamellikaste sobib suurepäraselt koduse rabarberi-, õuna- või muu marjakoogiga. Samuti saab kerge vaevaga lisada põnevat maitset värskete marjade, puuvilja salati ja jäätisega serveerimisel. Oleme täiesti nõus ka nende maiasmokkadega, kelle arvates on kastmeid tore nautida ka mõnusa väikese magusa vahepalana.

PROOVI KOOS:

Gourmet Club'i hõrgutistest soovitame proovida koos meie rabarberi-mandlikooki koos karamellikastmega ja õuna-struudli kooki vanillikastmega.